On the move

 
We are on the move.
 
Eller alltså huset står kvar, vi är kvar i det men inuti är det inte mycket som är kvar där det en gång var.
Här pågår just nu en omflyttning av digniteten enorm. De där uppe ska till mitten. Några på mitten ska upp.
De till vänster ska till höger. De mitt i ska till vänster. Någon på botten ska till mitten... Ja ni hör ju. Och det var ändå inte allt. Det ska bli intressant att se om alla kommer ihåg var de sitter när vi är klara med det här projektet. ;-)
 
 
Själv hittade jag iallafall till rätt plats (som fortfarande känns lite "fel" på grund av ovanan att sitta här) i morse men nu följer äventyret att få alla grejer att hitta till rätt ställe också. Och att inte blanda ihop dem med alla andras grejer som också är på vift lite här och där. Det kommer bli ett spännande slut på den här veckan, det känner jag på mig. :-)
 
 
/Evelina

Vårstädning och Villageträff

 
Förra veckan hade vi Villageträff här på HK i Horred. Då kommer butikschefer och franchisetagare strömmande hit från... ja inte hela världen men i alla fall hela Sverige. Mycket informerades och diskuterades, det var mycket prat, många kramar och skratt och som vanligt jätteroligt att få träffa alla de personer som man vanligtvis har kontakt med via mail och telefon i riktiga levande livet - ansikte mot ansikte.
 
 
Innan dagen D var det ju såklart full aktivitet här i huset. Vi använde vår säljare Magdalena som dammvippa och skickade upp henne i bokhyllan balanserades på stolstaplarna för att få rent även där man vanligtvis inte tittar så noga. Vårstädning på HÖG nivå ;-) 
 
Vi är inne i en jättestor och jätterörig omflyttning just nu på kontoret där nästan alla ska byta kontorsplatser så det enda man önskar är att få städa och få ordning igen. Det är ju inte ofta man längtar efter att få städa precis (helst vill man ju att någon annan ska göra det :-)) så man kanske skulle passa på hemma också medan känslan finns i kroppen... Det får nog bli veckostäd deluxe denna veckan nu när solen tittar fram och avslöjar alla dammiga ytor som tidigare varit barmhärtiga nog att gömma sig i vintermörkret.
 
Trevlig helg!
 
/Evelina
 
 
 
 
 
 

Village Inspirationsbroschyr våren 2013

 
Alldeles snart landar vår sprillans nya inspirationsbroschyr för våren 2013 i Villagebutikerna men är du för nyfiken för att orka vänta så går det bra att bläddra i den på nätet redan nu. Klicka bara på bilden av broschyren så kommer du till webvarianten. Mycket nöje! Vi önskar dig en inspirerande stund!
 

Tulpanens dag

 
Visste ni att det är tulpanens dag idag?? Inte? Nej, det visste inte jag heller innan igår men tulpanens dag firas faktiskt sedan 1990 den 15 januari varje år.
 
Under tulpansäsongen mellan nyår och påsk så drivs det fram ca 130 MILJONER tulpaner i Sverige. Bråda dagar för de svenska tulpandrivarna alltså.
 
Tulpanens dag kan ju såklart firas med ett stort fång av favorittulpanerna (vitgröna papegojtulpaner är mina) men också med vår vårfina textil TULIPPA som håller utan att vissna ända fram till påsk (och säkert lite till :-) )
Varför inte både en tulpanduk och en tulpanbukett?? Det kan vi väl vara värda i januarimörkret.
TULIPPA finns som metervara, panelgardin, bordslöpare, bordstablett, kökshandduk och kuddfodral.
 
/Evelina

Erbjudande vecka 2

 
 
Denna vecka säljer vi på Village fina KÄRLEK ord till riktigt bra pris.
NU 99 kr (ordinarie pris 199 kr)
 
Passa på att gör ditt hem lite extra kärleksfullt eller ge till någon som behöver lite uppskattning och omtanke.
Kärlek kan man aldrig få för mycket av, eller hur?!

RSS 2.0