Vårstädning och Villageträff

 
Förra veckan hade vi Villageträff här på HK i Horred. Då kommer butikschefer och franchisetagare strömmande hit från... ja inte hela världen men i alla fall hela Sverige. Mycket informerades och diskuterades, det var mycket prat, många kramar och skratt och som vanligt jätteroligt att få träffa alla de personer som man vanligtvis har kontakt med via mail och telefon i riktiga levande livet - ansikte mot ansikte.
 
 
Innan dagen D var det ju såklart full aktivitet här i huset. Vi använde vår säljare Magdalena som dammvippa och skickade upp henne i bokhyllan balanserades på stolstaplarna för att få rent även där man vanligtvis inte tittar så noga. Vårstädning på HÖG nivå ;-) 
 
Vi är inne i en jättestor och jätterörig omflyttning just nu på kontoret där nästan alla ska byta kontorsplatser så det enda man önskar är att få städa och få ordning igen. Det är ju inte ofta man längtar efter att få städa precis (helst vill man ju att någon annan ska göra det :-)) så man kanske skulle passa på hemma också medan känslan finns i kroppen... Det får nog bli veckostäd deluxe denna veckan nu när solen tittar fram och avslöjar alla dammiga ytor som tidigare varit barmhärtiga nog att gömma sig i vintermörkret.
 
Trevlig helg!
 
/Evelina
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0