SOMMARREA på Village

 
 
 
Denna  vecka startar sommarens stora rea på Village med 30-50% rabatt på massor av varor.
Passa på att fynda! Röd prislapp gäller.
 
(Reautbud och reastart kan variera mellan butikerna.Hör efter i din närmsta Villagebutik vad som gäller där.)
 

Erbjudande vecka 26

 
 
Denna vecka hittar ni söta RÄFFLA pajform till superbra pris på Village.
Jättetrevligt att göra efterrätten eller fikat i små portionsformar att ställa fram på bordet istället för i en enda stor form och till detta pris kan du göra det även om du har fullt med gäster runt bordet. Så passa på att fynda!
 
DENNA VECKA endast 10 kr/st (ord.pris 25 kr/st)

Midsommar... redan...

 
Varje år tycker jag det är samma visa. Maj rusar på, plötsligt är det redan juni och skolavslutning och sedan, som en blixt från en klar himmel är det redan midsommar. Hur kan två månader gå så fort? Två av de månader man egentligen vill ska gå allra långsammast, så man hinner njuta av allt det vackra och härliga.
 
Nu är det iallafall dags igen och vare sig man firar storslaget eller i det lilla så kan det vara trevligt att göra det lite fint runt omkring. Piffa dukningen lite extra och lägga lite extra omsorg på detaljerna.
 
Här kommer lite tips på trevliga stämningshöjare inför helgens festligheter.
 
 
 
Från vänster: SILL handduk 79 kr,  STRAND solcellslampa 119 kr, BRITTA grytlapp 79 kr, SOMMAR skål (perfekt till färskpotatisen) 199 kr, TRADITION skål 59 kr, PATENT burk från 49 kr, BAMBU minigaffel 10 kr, MIDSOMMARSTÅNG 139 kr. Allt hittar du så klart på Village.
 

RSS 2.0