Bakom kulisserna i Halmstad


Förra veckan lovade jag ju er lite "bakom kulisserna bilder" från Halmstad och Uppsala och nu är dagen kommen,
i alla fall för Halmstad. Uppsala får ett eget inlägg lite senare.

   

Här har vi tre glada tjejer i Halmstadbutiken. Butikschef Michelle, Linda och Angelica.
Vackra flickor som ni kanske råkar på om ni gör ett besök på Village i Halmstad någon dag.

   

Mycket hårt jobb ligger bakom, men så här fint blir det när våra duktiga butikskommunikatörer varit i farten.
Naturligtvis med massor av hjäp från alla andra duktiga medarbetare. Ingen nämnd och ingen glömd.

        

Otroligt mycket skräp blir det när man bygger butik. :-) Så här mycket kartonger och annan bråte var det i butiken inte allt för länge innan nyöppning. Men som alltid lyckas man till slut få städat och fint och lagom till vip-öppning var hela butiken tiptop.

Halmstadbutiken har som ni ser fantastisk takhöjd och otroligt vackra fönster. Det ger en jättehärlig atmosfär i hela lokalen. Varmt Välkomna att själva ta er en titt.

Hej SIGNE och RUTGER


Man kan ju av namnen nästan tro att de är ett gammalt strävsamt par som levt i många år. ;-) Men faktum är att både RUTGER och SIGNE är nya bekantskaper på Village inför höstsäsongen 2011.

SIGNE har varit aktuell i skyltfönstret ett par veckor i färgen grön, men nu lyfter vi fram en annan färgställning, nämligen petrol.





SIGNE petrol finns som gardin, metervara, kuddfodral och löpare. När vi gjorde Villagekatalogen matchade vi den med knalligt gult och svart till en härlig färgklick, men den går förstås också att kombinera med mer netutrala färgtoner. Allt efter egen smak och tycke. 

RUTGER är en tuff textil med retroinspiration. Den finns i två färgställningar och aktuell just nu är varianten i gröna och turkos toner. RUTGER finns som gardin, löpare och kuddfodral och man kan också hitta den fina rutan på keramikfat i två olika storlekar.





I det grön/turkosa färgschemat passar även mönstret STADEN bra in. 
På bilden ovan skymtar ni det både på bricka och kuddfodral.

Halmstad har öppnat... och snart Uppsala också.




Vip-öppningen är avklarad och idag klockan tio slog uppfräschade Village upp portarna i Halmstad med buller och bång.

Butiken är proppfull med nyheter och fina erbjudanden och Halmstad är en riktigt mysig shoppingstad, så jag rekommenderar starkt ett besök i helgen!

Fler "bakom kulisserna" bilder kommer så fort butiksbyggarna är tillbaks på kontoret.
Direkt från Halmstad hastade de nämligen vidare till nästa projekt, Uppsala, där Village nyöppnar i morgon fredag den 26 augusti.

Även där är butiken fylld med höstnyheter och finfina öppningserbjudanden så passa på att ta er en titt i helgen och hälsa på den nya franchisetagaren Camilla!


Kick Off


Förra veckan hade HK kick off i Varberg.

God mat, vacker miljö, trevligt sällskap. Vad kan man mer begära?
Det var många glada skratt under kvällen, lite jobbprat, mycket annat prat och en fantastiskt god tårta som avslutning.
En fin kväll helt enkelt och nu är vi laddade för att utföra stordåd under hösten. :-)


Aktuellt i skyltfönstret


I skylten hos Village hittar ni just nu mönstren SIGNE grön och KNUT sand.
Dessa båda textilmönster är formgivna av vår egen designer Therese Sjögren.

I skapandet av SIGNE, som för övrigt finns i ytterligare två färgställningar, inspirerades Therese av en gammal skiss till ett broderi. Utifrån det växte sedan den stiliserade blomman som andas femtiotal fram. SIGNE kan man hitta som gardin, löpare, metervara och kuddfodral.




KNUT är ett härligt, glatt fågelmönster. Inspirerade av naturtrenden som fortfarande är stark kom de här fina fåglarna till och får nu förgylla våra hem i höst. KNUT finns som gardin och kuddfodral i två färgställningar och man kan även hitta mönstret på en kökshandduk.



Nyöppning i Halmstad och Uppsala


 
Foto: Andreas Rydman

Nästa vecka nyöppnar Village i både Halmstad och Uppsala.

I lördags såg det ut såhär i Halmstadbutiken och just då när man står där, badande i kartonger och varor så är det ganska lätt att misströsta och tänka att det här aaaaldrig kommer bli klart.
Men det blir det. Varje gång. Och bra brukar det också bli, ni ska få se nästa vecka! :-)

...och det här är bloggaren.


En liten presentation av bloggaren kan kanske vara på sin plats såhär i Villagebloggens ringa begynnelse.
Evelina heter jag som till största delen kommer att förse er med nyheter här på bloggen och så här ser jag ut snett bakifrån när jag modellar för den nu aktuella Villagekatalogen. (Sådant man får räkna med att "tvingas" göra när man jobbar här ;-) )


Foto: Fotograf Jenny Blad

Jag är alldeles lagom gammal, har man, tre pojkar, villa och Volvo och klarar mig inte utan te och kreativitet i alla dess former. Här på Village jobbar jag till största delen med kommunikation av olika slag. Kommunikation via trycksaker, web och kundklubb till exempel och nu har jag alltså fått den stora äran att blogga också.
Jättekul tycker jag som bloggat länge privat. Lyx att få syssla med ett av sina fritidsintressen även på jobbet...

Jag ser mycket fram emot att få visa er vad vi pysslar med här på HK och ute i butikerna, förse er med lite tips och trix och massa annat kul. Och så klart vill vi gärna höra från er. Vad är ni nyfikna på och vill läsa om här? Kommentera gärna så vi får veta vad ni tycker och tänker. Det är bara att klicka till här nedanför och göra din röst hörd!

Här bor vi...




Bakom den här dörren i Horred huserar vi på Village HK.
Här är sommarsemestrarna precis över för i år och höstsäsongen har dragit igång med full fart.
Vi har mycket roligt att se fram emot de närmsta månaderna!

Denna veckan har vår nya fina kollektion börjat landa i Villagebutikerna runt om i Sverige och det är full aktivitet från norr till söder med att få alla nya varor på plats. Vi hoppas såklart att ni ska tycka om höstens nyheter lika mycket som vi gör.

Från och med nästa vecka tänkte vi börja presentera höstens nya textilmönster lite närmare här på bloggen. Designtjejerna har gjort ett fantastisk jobb (som vanligt) och det känns jätteroligt att äntligen få visa vad de åstadkommit. Från första skissen tills en färdig kollektion landar i butiken är ju en ganska lång och stundtals otålig väntan. :-)

På återseende!

Village till Piteå

Hej,
Idag kan vi med stor glädje och spänning meddela att vi kommer öppna en ny fräsch Village i Piteå till hösten. Mer info kommer längre fram. =)

Hälsningar
/Village

Ny hemsida

Hej,
Idag har vi släppt en ny hemsida (www.village.se).
Förutom en smidigare navigering och ny fräsch layout erbjuder den nya funktioner såsom "Jobba Här"-sidan där du kan se vilka av våra butiker som söker personal just nu, en bättre kundklubbs-sida för anmälan och inte minst den här bloggen.

Välkommen!

Förhandstitta på höstkollektionen

Hej,
Nu släpper vi vår nya inspirerande höst- och vinterkatalog på vår hemsida (www.village.se).
Titta in och bläddra bland alla härliga nyheter och låt dig inspireras.

Höstkollektionen dyker upp i butikerna v.32 och då kan du även hämta ett fysiskt exemplar av katalogen.

Välkommen!

Village nya blogg

Hej och varmt välkommen till Village nya blogg.
Här vill vi bjuda dig på tips och idéer för dig och ditt hem, nyhetssläpp, presentationer av våra kollektioner, en och annan tur "backstage" och en hel del annat smått och gott.

På vår hemsida, www.village.se, kan du alltid bläddra bland hela vårt sortiment och hitta våra butiker.

Återigen varmt välkommen!

RSS 2.0