WOOD

 
 
Kolla in sköna WOOD glasunderlägg som just nu är på väg till Villagebutikerna. Passar ypperligt i höst när naturvibbarna fortfarande är starka i inredningen. Så klart fina att använda till just vad de heter - glasunderlägg, men här har vi varit lite "vilda och vågade" ;-) och skrivit på WOOD med vit tuschpenna och vips så blev det ett personligt placeringskort istället.
 
Tallriken under är vår enkla PLAIN vit som vi gick loss på med lite färg och en pensel. Skvätt, skvätt så fick den ett helt nytt uttryck på mindre än en minut. Det behöver inte alltid ta lång tid att göra något kreativt minsann.

Höstens inspirationsbroschyr är här

 
 
Äntligen!
Nu finns höstens inspirationsbroschyr på plats i Villagebutikerna.
Fylld med härlig inredningsinspiration och finfina produkttips ligger den och väntar på dig. :-)
Skynda in och hämta ett exemplar. Välkommen!

FORMEX - Nordic Charm

 
 
Tiden går sannerligen fortare än fort. Nu är det redan dags för Formex igen och denna gång under namnet Nordic Charm. Imorgon klockan tio i sex är det dags att gnugga sömnen ur ögonen och sätta sig på tåget för vidare färd mot Älvsjö och Stockholmsmässan.
 
Den nordiska inredningsstilen med mycket naturmaterial och färgstark mönsterdesign fortsätter att ta för sig ute i världen. Därför hyllar Formex i höst den nordiska charmen med sitt trendtema.
 
Det är mycket kontraster mellan runda former och skarpa vinklar, neutraler och  färgstarka kulörer samt massor av mönster som gäller i höst. Känslan som det hela ske ge är avslappnad, naturlig och funktionell med hemtrevlig, nordisk charm.
 
Vad månde bli av detta? Tja, det återstår att se. Jag får återkomma med utvärdering nästa vecka när tillställningen är över. På återseende då.
 
/Evelina

Erbjudande vecka 33

Snart är hösten här, det börjar skymma lite tidigare på kvällen och det är mysigt
att börja tända lite levande ljus inomhus igen.
 
Denna vecka hittar du fina STÄMNING lykta till ett extra bra pris på Village.
NU 29 kr. (ordinarie pris 59 kr.) Passa på att fynda inför höstens alla mysstunder.

Back to business

 
Sommaren är väl förhoppningsvis inte över riktigt ännu men semestern är nu till ända och en ny, spännande höst står för dörren. Det är alltid roligt att komma tillbaks till jobbet efter sommarsemestern. En ny kollektion ligger och väntar på att få komma ut i butik och planer och idéer som gjordes innan semestern ska nu förverkligas. Det är en produktiv tid som ligger framöver och det är alltid kul!
 
 
Nästa vecka börjar höstkollektionen så smått rullas ut i våra Villagebutiker och det är SÅ mycket fint som väntar på att få ta plats i hyllorna. Visst är det så att det börjar klia lite i inredningsfingrarna när man känner att hösten börjar närma sig och man längtar efter att få boa och fixa lite innomhus igen efter en lång säsong i trädgården.
 
Några nya kuddar är ju aldrig fel, eller några ljuslyktor nu när det börjar skymma lite på kvällarna, eller varför inte lite piff till köket och höstens alla goda måltider... Ja jag kan i alla fall komma på många bra ursäkter för att få lägga vantarna på några av höstens godbitar. ;-)
 
It´s good to be back!
/Evelina

RSS 2.0