Svart och vitt


Mycket av påskens textil och pynt går ju i våriga färger som gult och grönt men om man känner sig mer dragen åt det mindre färgstarka hållet så behöver man inte misströsta. Det går alldeles utmärkt att få det påskfint även om man vill hålla sig till en enklare, mer grafisk stil, med svart och vitt som bas.


Foto: Evelina Ahlgren

I vår fina PYNTA lykta så har vi lagt svart/vita porslinsägg och sedan ställt ett svart blockljus med dymoremsa på topppen. Superenkelt men jättesnyggt. Denna kombinationen blev jag själv så förtjust i att den genast resulterade i en beställning på ovan nämnda produkter. Det kommer att bli finfint på mitt påskbord.

PYNTA lykta går faktiskt jättebra att använda som vas också. Ta bara bort ovandelen så fungerar den utmärkt till vårbuketten. 2 i 1, det gillar vi! Det blir ju dubbelt så mycket för pengarna. :-)



I DECOR planteringslåda har vi bredvid två blockljus placerat några porslinsägg som en enkel men effektfull dekoration. Väldigt okomplicerat och snabbt fixat på... vad ska vi tippa, under en minut kanske.

Som synes under denna veckan och förra (det har blivit några inlägg med porslinsägg nu...) kan man med samma produkt skapa väldigt olika uttryck beroende på hur och med vad man väljer att kombinera den, och det är ju kul. Vissa gillar mycket pynt och dekorationer medan andra vill ha det mer sparsmakat och inget är ju mer rätt än det andra. Det viktiga är ju att man själv känner sig nöjd med vad man åstadkommit. Eller hur?!

Trevlig helg!
/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0