Nu får det rosa ta plats


Från grönt och vårkrispigt till rosa och romantiskt. Nu är det dags för ombyte i Village skyltfönster och textilierna SLINGRA rosa och POPPY rosa står på tur att få ta plats.



SLINGRA ROSA ger ett milt och romantiskt intryck men kan gärna kombineras med lite mörkare toner för att göra känslan mer rustik och mindre gullig. Vitt trä och glas, både klarglas och färgade varianter, passar fint  till stilen. SLINGRA serien finns både som metervara, gardin, löpare och kuddfodral.



POPPY rosa ger ett lite tuffare intryck än SLINGRA men är fortfarande lugn och skön i sin färgskala. Vill man behålla det lugna och lite dämpade uttrycket så passar det bra att kombinera den med vita och ljust färgade produkter. Vill man däremot få lite mer attityd i stilen så kan man välja svart som komplementfärg.

Det är roligt att man genom en såpass liten förändring som att välja svart som komplementfärg i stället för vitt  kan få till två helt olika uttryck med samma textil. Testa så får ni se, det gör verkligen skillnad.

POPPY rosa finns som gardin, löpare och kuddfodral.

Foto: Jenny Blad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0