Det är fredag idag!


Och två lediga dagar ligger framför. Härligt!
Idag blir det lite blandade dekorationer i tipsstugan. En dukning /dekoration och en ljusdekoration.



I vårt glasfat på fot med glaskupa över har vi lagt PYNT fågelbo. Av en gammal boksida har vi gjort en etikett som vi skrivit namn på som ett placeringskort och vi har dessutom dekorerat med vaktelägg, en gammal bok och björkris.

Gamla böcker är för övrigt väldigt bra att ha till mycket när det gäller pyssel. De är snygga att bara ha liggande som dekoration, bra att använda till exempelvis etiketter, underlägg, inslagningar av olika slag, underlag till ny konst, klipp och klistramaterial... listan kan göras lång och det är bara att testa sig fram.



Här har vi FYRKANT fat/fågelbad av polystone. Fåglarna badar ju kanske inte så mycket ännu så vi har valt att använda FYRKANT som ljusfat för tillfället. Med lite konstgjort björkris, blockljus och GLAD PÅSK på pinne har vi här svängt ihop en enkel ljusdekoration, gjord i ett nafs.

Polystone är ett material som ser ut ungefär som betong men som inte väger en bråkdel av vad betong gör. Det är en blandning av krossad sten och polymer (plast) som gör det lätt att formgjuta fina produkter med "betongkänsla" som är lättare att hantera än äkta betong.

Så... nu vet ni det också om ni inte hade koll på det innan. :-)
Och efter att ha tagit in all denna massiva kunskap ;-) kan det väl passa att ta helg. Jag önskar er en riktigt trevlig sådan! Njut av våren!

/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0