Grönt är skönt

Här i västsverige börjar våren skymta så smått. Gräsmattan tittar fram under snön, de första snödropparna har vågat sig upp ur jorden och kaprifolens knoppar visar färg.

Då passar vi också på att svida om i Village skyltfönster till två textilmönster i härligt spirande grönt.



POPPY grön känns riktigt härligt vårkrispig och är ursnygg mot en bas av svart och vitt, kombinerad med detaljer i grönt och turkost. Det ger precis den glada färgkick som man behöver nu efter en vinterns alla grådagar.
Gillar man POPPY hittar man den både som gardin, löpare och kuddfodral.



SLINGRA ger en lugnare, mer naturnära känsla med sin naturfärgade bas men piggar ändå upp med ett mönster i flera olika gröna toner och vitt. Gillar man naturtrenden som är stor just nu så passar SLINGRA perfekt. Textilen är väldigt fin att kombinera med korg, rotting och ljust trä och ger ett ljust och fräscht men ändå ombonat intryck.

SlINGRA finns som metervara, gardin, löpare och kuddfodral. Dessutom kan man hitta mönstret på tre små fina ljuslyktor på fot i vårens kollektion.

/Evelina

Kommentarer
Postat av: Ellen

Åh vad synd att det här tyget inte finns kvar i ert sortiment :( Kan man få tag i det på något sätt?

Svar: Hej Ellen!När jag tittar så säger lagerstatusen att det faktiskt finns kvar några meter av Slingra grön i några av våra butiker eller på Serholt outlet. Så helt kört är det inte. :-)

MVH Evelina
Evelina Ahlgren

2013-03-27 @ 20:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0