Back to business

 
Sommaren är väl förhoppningsvis inte över riktigt ännu men semestern är nu till ända och en ny, spännande höst står för dörren. Det är alltid roligt att komma tillbaks till jobbet efter sommarsemestern. En ny kollektion ligger och väntar på att få komma ut i butik och planer och idéer som gjordes innan semestern ska nu förverkligas. Det är en produktiv tid som ligger framöver och det är alltid kul!
 
 
Nästa vecka börjar höstkollektionen så smått rullas ut i våra Villagebutiker och det är SÅ mycket fint som väntar på att få ta plats i hyllorna. Visst är det så att det börjar klia lite i inredningsfingrarna när man känner att hösten börjar närma sig och man längtar efter att få boa och fixa lite innomhus igen efter en lång säsong i trädgården.
 
Några nya kuddar är ju aldrig fel, eller några ljuslyktor nu när det börjar skymma lite på kvällarna, eller varför inte lite piff till köket och höstens alla goda måltider... Ja jag kan i alla fall komma på många bra ursäkter för att få lägga vantarna på några av höstens godbitar. ;-)
 
It´s good to be back!
/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0