TUVA och LINN


Nu är det dags att skylta om i Village skyltfönster igen och göra plats för några nya snygga textilmönster.
Kandidaterna denna gång heter inget mindre än TUVA linne och LINN och jag ska presentera dem lite närmare för er i dag.





TUVA, designad av Ulrika Elofsson har en ganska okomplicerad mönsterbild, som gjord för nya spännande färgkombinationer. Just därför hittar du TUVA i inte mindre än fyra olika färgställningar denna säsong.
3 stycken höstiga och 1 juligare variant. TUVA linne som är aktuell just nu har naturfärgad botten och mönster i grönt, vitt och mörkgrått.

I serien TUVA hittar man förutom textilier som gardin, kuddfodral, löpare, metervara och handduk även 2 olika ljuslyktor, en vägglampett och en bordslykta. Dessutom en skål/korg, perfekt för höstäpplena.






LINN är höstens köksmönster. Ett stilrent, grafiskt mönster där vår designer Ulrika fått inspiration från pinnstolen och dess linjespel. Det har tydliga kopplingar till 50-talets skandinaviska design.

LINN finns som gardin, löpare, kuddfodral, handduk och grytlapp och mönstret pryder även fina svensktillverkade brickor och underlägg i trä. Brickan är en riktig favorit hos mig. Perfekt i storlek för tekoppen och mackan till kvällsmyset, eller varför inte till frukostdukningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0