Jag smyger på Theresia


Idag ska ni få se vad vår visual merchandiser Theresia hade för sig här om dagen. Jag tog nämligen smidiga lilla kameran och smög efter henne, helt obemärkt ;-) en stund när hon skulle bygga och fota skyltförslag till Villagebutikena.



Inte världens ljusstarkaste och skarpa bilder. Det är inte helt lätt att flänga efter denna energiska kvinna och få henne att stå stilla tillräckligt länge för att kunna fånga henne på bild i halvdåligt ljus, men jag tror ni ser ändå. :-)

Här konverserar hon lite med trevlige Martin på vårt lager. Han har stenkoll på var alla prylar och pinaler håller hus, precis som de andra grabbarna på lagret.



I onsdags var det dags att bygga upp miljö för textilen TUVA ljung i studion. Innan det blir dags för fotning så är det mycket plock och fix som ska göras. Planering och skissning av miljön, hämtning av grejer ute på lagret, bygga miljön och så piffa med detaljerna. Inte att förglömma ska det också röjas upp efteråt och det är ju alltid lika kul... Det tar alltså en stund att få till en bild.

Ett roligt jobb har hon, Theresia, men det är minsann inte bara lite piff och puff utan hårt arbete och mycket flängande upp och ner på stegar. Det är tur hon är så himla stark och envis! :-)
Kul att få smygtitta och resultatet av arbetet denna dag får ni kanske se när vi ska presentera Tuva ljung här i bloggen någon gång i oktober. Håll utkik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0