Mer plantering


Idag tipsar vi om plantering i ägg. Ja inte i hönsägg (även om det faktiskt är väldigt gulligt att tvätta ur ett äggskal, plantera en liten liten blomma eller stickling i och sätta det hela i en söt äggkopp) utan här pratar vi om lite mer robusta glas- och porslinsägg. Påskäggen går ju nämligen inte bara bra att ha godis i, de är även utmärkta till fina påskplanteringar.



Enkelt är det ju också. Det är bara att leta upp ett lämpligt ägg (här har vi använt ÄGG burk och ÖPPNA glasägg) och en lämplig blomma, plantera och sedan dekorera med vad du tycker blir fint.

Små ägg, typ vaktelägg eller godisägg passar bra som dekoration. Sisaltrassel som man kan köpa i blomsteraffären i flera olika färger kan också bli jättefint. Eller varför inte papperssnöre eller några söta små fjädrar. Variationerna är i det närmaste oändliga, bara man har lite fantasi.

Glöm bara inte att ibland är faktiskt det enkla det vackraste och dekorerar man FÖR mycket så kanske man till slut inte "ser skogen för alla träd." :-) Man vill ju gärna att de fina vårblommorna ska få spela huvudrollen.

/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0