Inuti IGOR


IGOR är en riktig trotjänare på Village som har hängt med i många år nu men som fortfarande är lika populär.
Egentligen är det en hänglykta men här har vi lekt lite och fyllt den med annat än just ljus.


Foto: Evelina Ahlgren

Vill man ha en jordnära påsk med lugna och lite dova färger som brunt, beige, grått och vitt så passar den här första dekorationen ypperligt. Vi har tagit PYNT fågelbo som redan är färdigpyntat med ägg och fjädrar och lagt det i IGOR 14 cm. Att sedan hänga upp det tillsammans med några andra IGOR som man har värmeljus i blir jättefint. Varför inte blanda lite olika storlekar?! IGOR finns i storlekarna  9, 12 och 14 cm.

På bild nummer två så har vi med hjälp av en yttepytteremsa tejp satt fast BIRDS mini träfågel inuti IGOR 12 cm. Till en mer färgglad påsk är det här ett perfekt pynt. Ganska så diskret men ger ändå en liten färgklick. BIRDS finns i gult, grönt, rosa och grått och mixar och matchar man dem så blir det superfint. Naturligtvis är det även här fint att blanda med IGOR som man har värmeljus i.

När man väl börjat fundera så kommer man på alla möjliga saker som passar bra att visa upp inuti en IGOR. Det blir som ett litet minitittskåp. Säkert har ni massor med fina grejer hemma som är lämpliga att använda, det är bara att testa sig fram.

Pynta nu på så hörs vi senare i veckan!
/Evelina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0