Ägg, ägg mera ägg...


... ät så får du skägg. Så lyder en känd eller kanske mindre känd barnsång av Gullan Bornemark som väldigt lätt fastnar på hjärnan när man väl börjat sjunga den. (Ni kan ju gissa vem den har fastnat hos... ;-))

Nu ska vi ju inte ge er skägg och inte rekommenderar vi att ni äter våra dekorationsägg heller, men däremot ska ni denna veckan få några snygga dekorationstips där vi har använt våra porslinsägg som vi har erbjudande på denna vecka.



Först ut är de rosa/vita äggen som vi lagt i BOLL lykta/korg tillsammans med ett blockljus. På blockljuset
har vi satt en liten dymoremsa där vi skrivit Glad Påsk. Supersimpelt tips men väldigt dekorativt. Vill man
addera lite extra känsla till det hela så passar BUBBEL minivas väldigt bra in i sammanhanget. Några små snödroppar eller andra vårblommor i vasen blir pricken över i.

I ännu en trådkorg, denna gången LOVE har vi lagt gula porslinsägg som dekoration till ett enkelt vitt blockljus. På gula RIS löpare gör de sig väldigt bra.

Krångligare än såhär behöver det alltså inte vara att få till en snygg ljus-/bordsdekoration.
Fortsätt håll utkik i veckan för det kommer snart mera...

Kommentarer
Postat av: Hanna - whiterainbow

Kommer dessa ägg i år igen? Kommer dem gå att beställa i webshoppen?:)

Svar: Hej Hanna.De här äggen har tyvärr utgått ur vårt sortiment och kommer inte finnas på Village i år och inte heller i webshopen. Det finns en liten möjlighet att det kan finnas kvar på någon utav våra outletar. Telefonnummer till dessa hittar du på Serholt.se. Det skadar ju aldrig att höra efter om du hemskt gärna skulle vilja ha dessa ägg. Kanske kan det finnas något kvar?!
MVH/Evelina
Evelina Ahlgren

2013-02-25 @ 13:37:36
URL: http://whiterainbow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0