Centerpiece


Sista dukningstipset blir en centerpiece - en dekoration mitt på bordet - gjord av björkris, påskliljor, prickiga glasägg och blockljus. Det är bara att lägga ut riset lite lagom "risigt" och sedan sticka i påskliljor och placera ut blockljus och glasägg med lagom mellanrum. Enkelt men väldigt effektfullt och med härlig vårkänsla.



Här har vi använt oss av konstgjorda påskliljor men äkta går också bra om det inte är någon
superduperlång maratonmiddag vi talar om. De är ganska tåliga typer, påskliljorna.



Till servering av förrätten på påskmiddagen kan det vara fint att använda sig av OST/SMÖR kupa av glas.
Med förrätten under glaslock på det här sättet ser hela anrättningen väldigt aptitlig ut och det blir en kul
detalj när man får lyfta på locket för att komma åt sin mat. Dessutom är det bra för att skydda maten mot
små klåfingriga typer som kanske gärna vill ta sig ett smakprov innan det egentligen är dags. :-)
Smaklig måltid!

/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0